Timp Liber

Culori vii, flori și o atmosferă fermecătoare. Strada Pottaisa a revenit la viață. „Ne-a fost tare dor să o vedem așa!”

Din nou împreună! Strada Pottaisa din Cluj-Napoca îi așteaptă pe clujeni cu un program special și o atmosferă fermecătoare. Și, desigur, cu multe flori.

Strada Pottaisa a revenit la viață.  „Ne-a fost tare dor să o vedem așa”/Foto: Strada Pottaisa Facebook.com Strada Pottaisa a revenit la viață. „Ne-a fost tare dor să o vedem așa”/Foto: Strada Pottaisa Facebook.com

 

 


„Piața de Flori Altfel” a revenit, joi, 1 iunie, pe strada Pottaisa din municipiul Cluj-Napoca. Timp de cinci zile, clujenii vor avea parte de un spațiu viu colorat și vibrant, unde pot redescoperi povești autentice. 

 


„Nu există bucurie mai mare decât să fim din nou #împreună! 

StradaPotaissa a revenit la viață și ne bucurăm să redescoperim povești autentice, oameni frumoși, o atmosferă fermecătoare și muuultă culoare. Și sincer vă spunem... ne-a fost tare dor să o vedem așa”, notează organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului


„Piața de Flori Altfel”, strada Pottaisa - cea mai frumoasă stradă din Cluj/Foto: Strada Pottaisa Facebook.com

„Avem în față 5 zile pline cu momente speciale, înconjurați fiind de o oază de culoare și miresme aparte. Plantele sunt la loc de cinste și fiecare detaliu este atent pregătit, iar întreaga stradă abia așteaptă să vă primească. Ne vedem pe Strada Potaissa - Piața de flori altfel 2023!”, adaugă organizatorii. 

„Piața de Flori Altfel”, strada Pottaisa - cea mai frumoasă stradă din Cluj/Foto: Strada Pottaisa Facebook.com

Primul street delivery din țară costumat într-o piață de flori atipică prinde viață pentru al șaptelea an la rând, începând de joi, 1 iunie. Mai exact, în perioada 1-5 iunie, pe Strada Potaissa veți găsi cea mai diversă și inedită ofertă de plante și flori.


„Vizitează cele 15 standuri ale vendorilor noștri și explorează piața cu ghivece pentru interior, pepinierele cu plante pentru exterior, lavanda gigantică, plante aromatice încrucișate și modificate genetic (cum sună mentă cu gust de lămâie?), precum și cel mai iute ardei iute din lume. 

Duminică, 4 iunie, activitatea comercială de pe Potaissa va fi întreruptă pentru două ore, între ora 13 și 15, pentru a ne bucura împreună de «Masa bunei vecinătăți». Bucatele sunt aduse, pregătite și cumpărate de fiecare participant care ia loc la masă și trebuie să fie împărțite cu cei din jurul său, într-un spirit autentic de comunitate și prietenie”, potrivit organizatorilor. 


„Piața de Flori Altfel”, strada Pottaisa - cea mai frumoasă stradă din Cluj/Foto: Strada Pottaisa Facebook.com

În această ediție se dansează, se dezbate și se privește înspre viitor, potrivit organizatorilor. Muzica va răsuna pe strada Potaissa, printre flori.

La acest eveniment vor fi trupe și DJ locali: Digitalove, Sandei takeover, eve, Indie Folker, Cosmin și Patricia, Marquis Noir, dar și profesioniști în urbanism.

„DEZBATEM: Vom discuta cu profesioniști din domeniu despre urbanism - Spațiile de lângă noi. Considerente asupra spațiilor publice, exemple Munchen vs Cluj.

PRIVIM ÎN VIITOR: 10 instalații din scaune vor fi expuse în mai multe zone cu potențial de transformare ale orașului în cadrul unui schimb de experiențe realizate cu 10 studenți germani.
De asemenea, ne bucurăm să anunțăm că toate băuturile de pe Potaissa vor fi comercializate în pahare reutilizabile care pot fi folosite în schimbul unei garanții. Vinul va fi servit în pahare de sticlă.

Hai să vezi altceva! Hai să simți altfel! Intrarea este și va fi mereu gratuită, iar piața de flori va funcționa în intervalul orar 10:00-23:00”, mai transmit organizatorii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Muzică, flori și voie bună, pe strada Potaissa! „Piața de flori altfel” revine pe 1 iunie în Cluj-Napoca

Strada Potaissa se transformă. Piața de flori altfel prinde viață pentru al șaptelea an la rând

Ultimele Stiri
abonare newsletter