Timp Liber

Prognoză meteo pentru minivacanța de 1 mai. Când se anunță vreme frumoasă și în ce zile va ploua?

Vremea va fi în general frumoasă în minivacanța de 1 mai, cu maxime de până la 20 de grade Celsius. Se anunță însă și zile ploioase, la finalul săptămânii, la Cluj-Napoca.

Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 mai. FOTO: Facebook/ Emil Boc


 

Românii se vor bucura în acest final de săptămână de o nouă minivacanță. Este vorba despre 1 Mai (Ziua Muncii), care anul acesta pică într-o zi de luni. Așadar, angajații vor avea trei zile libere consecutive: 29 și 30 aprilie, 1 mai.


 

Sâmbătă, 29 aprilie, potrivit prognozei AccuWeather, temperaturile vor crește ușor, situându-se în intervalul de 7-17 grade Celsius. Cerul va fi parțial acoperit de nori, șansele de precipitații fiind de 25%.


Duminică, 30 aprilie, temperaturile vor crește din nou și vor atinge maxime de 18 grade Celsius, în timp ce minimele nu vor scădea sub 6 grade. Se anunța ploi intense, cu o șansă de 88%, iar viteza vântului va atinge 35 km/h. Sunt așteptate furtuni cu descărcări electrice.

Luni, 1 mai, vremea se imbunătățește, temperaturile vor ajunge la cea mai ridicată valoare de până acum: vor fi maxime de 20 de grade Celsius, iar minimele nu vor scădea sub 7 grade. Cerul va fi parțial acoperit de nori, însă șansele de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla moderat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoză meteo pentru 5 zile, în Cluj-Napoca. Temperaturile cresc până la 18 grade Celsius

Ultimele Stiri
abonare newsletter