Timp Liber

Trenulețul Vesel și-a reluat cursele între Turda și Cheile Turzii. Care este orarul de plecare?

Clujenii îi pot duce pe cei mici cu trenulețul din Turda tocmai până la Cheile Turzii, într-o cursă de 45 de minute în care nu ai timp să te plictisești.

Trenulețul Vesel și-a reluat cursele între Turda și Cheile Turzii. FOTO: Facebook/ RAR Trenulețul Vesel și-a reluat cursele între Turda și Cheile Turzii. FOTO: Facebook/ RAR

 

 


Dacă în weekend-urile viitoare aveți de gând să ajungeți în zona Cheilor Turzii sau la Salina Turda, un mod inedit și atractiv de a ajunge acolo este Trenulețul Vesel. Acesta și-a reluat cursele în acest weekend și îi așteaptă pe clujeni, cu mic cu mare, să descopere Cheile Turzii într-o modalitate cu totul ieșită din comun.

 


Astfel, trenulețul va pleca din Parcul Central Turda la orele 10.00, 13.00 și 16.00. 

Trenulețul Vesel și-a început cursele în zona Turzii din vara anului 2022, după ce a fost omologat și verificat RAR.


„Acest tractoraș colorat a fost la RAR Cluj pentru obținerea CIV. Am primit zeci de fotografii de la colegii din hala pentru verificări tehnice, semn că nu doar cei mici au fost atrași de mașinăria care seamănă cu jucăriile copilăriei”, a transmis Registrul Auto Român Oficial.

Traseul Happy Express începe din Turda (intrarea principală din Parcul Central), trece prin Mihai Viteazu, platoul Cheilor Turzii și se încheie la Cheile Turzii. O cursă dus durează aproximativ 45 de minute.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Acțiune de împădurire în zona Cheile Turzii. Au fost plantați 2000 de puieți de frasin, gorun și paltin de munte

Ultimele Stiri
abonare newsletter