Timp Liber

Se întorc ploile în Cluj! Cum va fi vremea de Paște

Prognoza meteo arată că vor fi temperatură de primăvară și ploi în prima zi de Paște. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile, în Cluj.

În noaptea de Înviere vor fi așteptate câteva reprize de ploaie/ Foto: depositphotos.com În noaptea de Înviere vor fi așteptate câteva reprize de ploaie/ Foto: depositphotos.com

 

 


Vremea se încălzește în Cluj-Napoca, însă nu vom scăpa de ploi în zilele următoare.

 


Potrivit meteorologilor, în noaptea de Înviere clujenii care vor merge la biserică trebuie să aibă la ei o umbrelă sau pelerină de ploaie, șansele de precipitații fiind mai ridicate.

Cum va fi vremea în Cluj de Paște?

Potrivit AccuWeather, temperaturile vor fi mai ridicate după data de 13 aprilie, însă vom avea câteva zile ploioase.


Miercuri, 12 aprilie, maxima zilei va ajunge la valoarea de 12 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 3 grade Celsius. Pe parcursul zilei vor fi așteptate câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 80%.

Joi, 13 aprilie, scăpăm de ploi, iar temperaturile vor fi mai ridicate. Pe timpul zilei sunt așteptate 17 grade Celsius, iar noaptea 5 grade Celsius.


Ziua de vineri, 14 aprilie, se anunță una plăcută, maximele fiind de 19 grade Celsius. 

În noaptea de Înviere clujenii care vor merge la biserică trebuie să aibă la ei o umbrelă sau pelerină de ploaie, deoarece meteorologii anunță 84% șanse de ploaie. Maxima zilei de sâmbătă va fi de 15 grade Celsius, iar minima de 6 grade.


Duminică, 16 aprilie, scad șansele de ploaie. Temperaturile pe timpul zilei vor ajunge la 17 grade Celsius, în timp ce minimele vor coborî la valoarea de 7 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Vremea în Transilvania în următoarele două săptămâni. Meteorologii anunță temperaturi de până la 17 grade

Ultimele Stiri
abonare newsletter