Timp Liber

Se anunță un weekend cu ploi la Cluj! Va mai ninge? Vezi prognoza meteo pentru zilele următoare

Vremea este extrem de schimbătoare în acestă primăvară. În weekend se anunță ploi.

Revin ploile în Cluj / Foto: depositphotos.com Revin ploile în Cluj / Foto: depositphotos.com

 

 


După câteva zile călduroase și cu mult soare, primăvara a adus ninsoarea în Cluj, iar acum pare că urmează ploile. 

 


Din păcate, acest weekend nu este unul potrivit pentru drumeții și timp petrecut în natură. Mai degrabă vom sta în casă sau vom ieși în localuri în următoarele zile, fiindcă vremea nu ține cu noi.

La Cluj, meteorologii anunță câteva zile de ploi și poate chiar ninsoare, deși ne pregătim să intrăm în a doua lună din primăvară.


Prognoza meteo: ploi și poate chiar ninsoare

Vineri, 31 martie, meteorologii anunță că sunt 95% șanse de ploi, iar temperatura pe timp de noapte va fi de 7 grade Celsius.

Pentru ziua de sâmbătă, 1 aprilie, prognoza meteo weather.com anunță temperaturi de maxim 12 grade Celsius și minim 7 grade Celsius, însă va ploua. Șansele de precipitații rămân ridicate, la 92%.


Ziua următoare, duminică, 2 aprilie, șansele de precipitații sunt de 71%, așa că și în această zi se anunță „ploi ușoare”. Temperaturile maxime ajung până la 13 grade Celsius, iar cele minime până la 3 grade Celsius, deci noaptea va fi mai rece.

Săptămâna următoare începe tot cu ploi. Luni, 3 aprilie, se anunță ploi scurte, șansele de precipitații fiind de 49%. Temperaturile maxime ajung la 9 grade în această zi, iar cele minime la -1 grad, deci nu trebuie să fim surprinși dacă vom avea parte și de lapoviță.


Marți, 4 aprilie, temperaturile scad și mai mult. Maxima zilei va fi de 6 grade, iar temperatura minimă ajunge la -2 grade. Se anunță ploi și/sau ninsoare. Oricum ar fi, șansele de precipitații cresc la 80%. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Jos pălăria! Medicii clujeni l-au vindecat complet pe Tudor, un pacient care a suferit 22 de operații și a stat 8 săptămâni la ATI din cauza unei complicații grave

Cod Galben în Cluj și pe râurile din mai multe județe. Pericol de viituri în următoarele 72 de ore

Ultimele Stiri
abonare newsletter