Timp Liber

Abonamentele TIFF 2023 au fost puse în vânzare! Ofertă specială în luna februarie pentru iubitorii de filme

Organizatorii au pus în vânzare abonamentele TIFF 2023, iar în februarie poți să cumperi două la un preț special.

TIFF la Cluj-Napoca în 2022 / Foto: Facebook - TIFF TIFF la Cluj-Napoca în 2022 / Foto: Facebook - TIFF


 

Ediția 22 a Festivalului Internațional de Film Transilvania - TIFF se va desfășura în perioada 9 – 18 iunie la Cluj-Napoca. Abonamentele au fost puse de acum în vânzare:


 

„Pentru îndrăgostiții de film sau pentru cei îndrăgostiți unul de celălalt, abonamentele TIFF 2023 (9 - 18 iunie, Cluj-Napoca) pot fi cumpărate acum online. Iar luna aceasta, dacă cumperi două TIFF Card.10 le primești la un preț special!”, anunță organizatorii.


Cardurile TIFF pot fi achiziționate exclusiv online pe tiff.eventbook.ro. La finalizarea tranzacției, posesorii vor primi, automat, prin emailul completat în formularul de achiziție, un cod unic pe care îl vor folosi ulterior pentru achiziționarea de bilete la proiecțiile și evenimentele speciale dorite.

Oferta specială este la „Pachet Cuplu - TIFF Card.10” cu 300 lei. Promoția este disponibilă până pe 28 februarie 2023, iar pachetul include două abonamente TIFF Card.10. Fiecare card garantează accesul la 10 proiecţii la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale.


Vezi celelalte oferte la TIFF 2023 aici.

CITEȘTE ȘI:

Filmul surpriză de la TIFF 2022, Bestiile, intră în cinema

Cinematografia nordică, celebrată la TIFF 2023 prin cel mai mare program al festivalului de până acum

Ultimele Stiri
abonare newsletter