Timp Liber

Central Park Wine Festival din Cluj, pe harta evenimentelor de profil recomandate în 2023. Concurează cu festivaluri din SUA și Franța

Central Park Wine Festival din Cluj-Napoca a fost inclus pe harta evenimentelor de profil recomandate în anul 2023 de site-ul Wine Tourism. Festivalul din Cluj se află pe listă alături de faimosul Aniane Wine Festival din Franța.

Central Park Wine Festival din Cluj-Napoca a fost inclus pe harta evenimentelor de profil recomandate în anul 2023 de site-ul Wine Tourism/ Foto: Central Park Wine Festival - Facebook Central Park Wine Festival din Cluj-Napoca a fost inclus pe harta evenimentelor de profil recomandate în anul 2023 de site-ul Wine Tourism/ Foto: Central Park Wine Festival - Facebook

 

 


Site-ul Wine Tourism a inclus Central Park Wine Festival din Cluj-Napoca în topul evenimentelor de profil recomandate în anul 2023.

 


„Festivalurile vinului abundă și aproape fiecare regiune viticolă din lume are propriul ei eveniment. 

Într-un fel sau altul, festivalurile vinului sunt întotdeauna legate de tradițiile locale, muzică, gastronomie și, bineînțeles, de vin. Un festival poate fi dedicat cramelor locale, unuia sau mai multor vinuri unice produse în zonă, unui singur soi de struguri, struguri autohtoni sau poate fi un mare festival care prezintă toată producția de vin dintr-o regiune sau o țară. Mari sau mici, festivalurile vinului sunt întotdeauna evenimente vesele pentru pasionații de vin și producătorii de vin”, au transmis cei de la Wine Tourism.


Wine Festival din Cluj, în top cu faimosul Aniane Wine Festival din Franța

Central Park Wine Festival pune România pe harta celor mai renumite festivaluri de vin. Ediția din acest an va avea loc în perioada 24-27 august în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Cei de la Wine Tourism recomandă străinilor să viziteze cel puțin o dată în viață acest festival. Wine Tourism numește orașul Cluj-Napoca „ casă a multiculturalismului și a vieții intense”.


„Evenimentul, organizat de o echipă experimentată și pasionată cu sprijinul autorităților locale, se va desfășura în inima Transilvaniei, în frumosul oraș Cluj-Napoca, casă a multiculturalismului și a vieții intense.

Muzica live, arta și cultura se reunesc pe parcursul celor patru zile pentru o experiență completă. Momente speciale au loc în fiecare dintre cele patru zile, iar printre cele mai populare sunt emisiunile live cooking. Bucătari naționali și internaționali gătesc live într-o bucătărie amenajată în mijlocul parcului, iar partea cea mai bună este că cei prezenți pot gusta chiar și delicatesele pregătite de oaspeții speciali (…) Central Park Wine Festival va avea loc într-unul dintre cele mai frumoase parcuri, un cadru perfect pentru amintiri de neuitat made in Romania”, scrie Wine Festival.


Între festivalurile incluse în top se află Aniane Wine Festival din Franța, Budapest Wine Festival din Ungaria și World of Pinot Noir din SUA.

CITEȘTE ȘI:

Central Park Wine Festival vine în Parcul Central

Clujul ar putea avea un parc cât Central Park din New York! VEZI unde poţi semna petiţia pentru crearea lui

Ultimele Stiri
abonare newsletter