Timp Liber

Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Te scapă de tuse și întărește sistemul imunitar

Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Acest ceai te scapă de tuse și ajută la întărirea sistemului imunitar.

Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Acest ceai te scapă de tuse și ajută la întărirea sistemului imunitar/ Foto: pixabay.com Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Acest ceai te scapă de tuse și ajută la întărirea sistemului imunitar/ Foto: pixabay.com

 

 


Ceaiul din această plantă te scapă de tuse, astm, sinuzită, gripă, răceală sau alte viroze.

 


Acest ceai este folosit de foarte mulți români, datorită efectelor benefice în cazurile virozelor respiratorii. Însă, acest ceai are numeroase beneficii neștiute pentru organismul nostru.

Este vorba despre ceaiul de ghimbir.


Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Te scapă de tuse 

Ceaiul de ghimbir, ceaiul care tratează răceala și gripa.  Datorită ghimbirului acest ceai păstrează vasele de sânge sănătoase și poate să te scape de probleme circulatorii. Unele studii au arătat că persoanele care beau ceai de ghimbir au un nivel de eritrocite, adică globule roșii care transportă oxigenul între țesuturi, mai crescut.

Potrivit doc.ro, folosit de secole în tratarea durerilor de gât și a congestiei nazale, ceaiul de ghimbir poate fi de mare ajutor în tratarea răcelilor. Acesta combate și problemele gastrointestinale, redând apetitul persoanelor răcite.


Totodată, planta din care se face cel mai bun ceai pentru răceală și gripă este bogată în vitaminele A, C și E și în acizi grași și glicozide antibacteriene și antivirale. Pe lângă că te scapă de răceală te ajută să scapi și de tuse.

CITEȘTE ȘI:
Planta care vindecă răceala și astmul. Tratează rănile și întărește sistemul imunitar
Leguma care te ajută să slăbești. Creează imunitate la cancer și te scapă rapid de 6 kilograme de grăsime

Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Întărește sistemul imunitar

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ceaiul care tratează rapid răceala și gripa, întărește și sistemul imunitar. Planta din acest ceai are foarte mult magneziu, potasiu, zinc, calciu și vitaminele B6, C și D, în compoziția sa, un lucru excelent pentru organismul nostru.


De asemenea, ceaiul de ghimbir, grație antioxidanților puternici, este eficient în combaterea stresului, a oboselii cronice, susține funcția cognitivă, îmbunătățește memoria și are efect energizant și tonic pentru organism. În plus, previne îmbătrânirea prematură.

 

CITEȘTE ȘI:

Leguma care vindecă rapid ulcerul. Îmbunătățește vederea, ne apără de anemie și are multe beneficii

Ceaiul care tratează răceala și te ajută să slăbești. Are proprietăți anti-cancer și anti-îmbătrânire

Ultimele Stiri
abonare newsletter