Actualitate

Tragedie în noaptea de Revelion. Un incendiu a distrus o casă din Bonțida. VIDEO

Pompierii clujeni au intervenit în noaptea de Revelion pentru a stinge un incendiu care a distrus în mare proporții o casă situată pe strada Sicului din comuna Bonțida.

Casa in flacari la Bontida. Sursă foto ISU Cluj Casa in flacari la Bontida. Sursă foto ISU Cluj

 

Apelul de urgență a venit în jurul orei 00:12, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă de mare capacitate. De asemenea, preventiv a fost trimis și echipajul SMURD de la Gherla. 


„Până la sosirea forțelor noastre, intervenția a fost asigurată prompt de către SVSU Bonțida. Incendiul s-a manifestat la acoperișul casei, precum și la interior. S-a reușit limitarea extinderii incendiului la o altă casă aflată în aceeași curte, precum și la o casă situată în vecinătate. Echipajul SMURD a evaluat o femeie de aproximativ 45 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, un alt bărbat de aproximativ 30 de ani a solicitat sprijin din partea paramedicilor, acuzând o ușoară intoxicație cu fum. Nicio persoană nu a fost transportată la spital. Casa avea la acoperiș învelitoare de șindrilă bituminată, ceea ce a favorizat flăcările”, transmite ISU Cluj.

Incendiul a distrus acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, două camere de 15 mp, bucătaria, sufrageria, precum și bunurile proprietarilor. Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare.

CITEȘTE ȘI:

O femeie a ajuns la spital din cauza unui atac de panică, provocat de incendiul care i-a cuprins casa

Incendiu violent la o locuință din Huedin. Pompierii s-au luptat cu focul mai bine de două ore

O gheretă cu fructe și legume din Turda, cuprinsă de incendiu. Flăcările s-au extins și la două gherete din apropiere. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter