Timp Liber

Vremea va fi caldă, dar și instabilă în acest weekend la Cluj! Vezi prognoza meteo pe următoarele trei zile

Chiar dacă vremea va fi mai caldă pentru perioada din calendar, nu vom scăpa de ploi în acest weekend la Cluj.

Chiar dacă vremea va fi mai caldă pentru perioada din calendar, nu vom scăpa de ploi în acest weekend la Cluj/ Foto: monitorulcj.ro Chiar dacă vremea va fi mai caldă pentru perioada din calendar, nu vom scăpa de ploi în acest weekend la Cluj/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Potrivit site-ului Accuweather temperaturile din Cluj vor fi mai ridicate decât perioada din calendar, însă nu vom scăpa de ploi.

 


Maximele în weekend vor ajunge la 12 grade Celsius.

Vineri, 9 decembrie, cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar șansele de ploaie vor fi de 25%. Pe timpul zilei vântul va sufla cu putere (28 km/h), iar maxima va ajunge la 8 grade Celsius. Pe timpul nopții vor fi așteptate 6 grade Celsius, iar șansele de ploaie cresc la 75%.


Sâmbătă, 10 decembrie, se întorc ploile, șansele de precipitații fiind de 81%. Cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Chiar dacă meteorologii anunță ploi maxima zilei va ajunge la 10 de grade Celsius.

Duminică, 11 decembrie, nu scăpăm de ploi. Maxima zilei va urca până la 12 grade Celsius, iar șansele de ploaie pe timpul zilei vor fi de 91%. Minima va coborî la valoarea de 3 grade Celsius, iar șansele de precipitații vor fi de 100%.

CITEȘTE ȘI:

Poleiul face ravagii pe străzile Clujului. Două accidente în câteva minute. FOTO/VIDEO

Joc de culori nemaipomenit. Toamna pe străzile din Cluj-Napoca. Cele mai frumoase fotografii

Ultimele Stiri
abonare newsletter