Timp Liber

„Mini târg de Crăciun” în cartierul Iris!

Clujenii vor avea parte în acest an și de un „mini târg de Crăciun” în cartierul Iris. Vă așteaptă de marți, 6 decembrie.

Clujenii vor avea parte de un mini târg de Crăciun în cartierul Iris / Foto: Facebook - Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

 

 


Clujenii vor avea parte în acest an și de un „mini târg de Crăciun” în cartierul Iris. Vă așteaptă de marți, 6 decembrie.

Târg de Crăciun în cartierul Iris

Primăria Cluj-Napoca vine cu un proiect pilot în cartierul Iris: Mini târg de Crăciun în perioada 6-11 decembrie.


Începând din 6 decembrie, pentru 6 zile, Piața Karl Liebknecht din cartierul clujean Iris va găzdui un „mini târg de Crăciun”, în cadrul proiectului AGORA finanțat prin programul european Interreg, anunță Emil Boc:

„În cadrul evenimentului vor avea loc concerte de colinde, un spectacol inedit de balet, vor fi prezenți meșteri populari locali cu obiecte lucrate manual și bunătăți, iar decorul va fi unul pe măsură.”


Târgul de Crăciun din cartierul Iris, un nou pas pentru „comunitățile din cartiere”

Acest proiect pilot reprezintă un nou pas pentru organizarea de evenimente cu impact pentru comunitățile din cartierele clujene, mai susține edilul.

După spectacolul de operă „My Fair Lady” - organizat în cadrul Zilelor Clujului în aceeași locație și primit foarte bine de locuitorii din Iris - și proiectul „Străzi deschise”, Primăria testează prin acest târg de Crăciun un concept care ulterior să poată fi dezvoltat și replicat și în celelalte zone ale orașului.


Evenimente de calitate în cartierele Clujului

„Urmărim să avem evenimente de calitate în cartiere, ne uităm la modele din alte orașe europene legate de dinamica urbană, iar feedback-ul clujenilor este foarte important în conceperea acestor evenimente”, susține primarul Emil Boc.

„Mini târgul de Crăciun” este organizat de Primăria Cluj-Napoca și implementat cu sprijinul Scena Urbană și Federația Tinerilor din Cluj prin proiectul AGORA, programul Interreg, co-finanțat din fondurile Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI). 

CITEȘTE ȘI:

Zile de sărbătoare la târgul de Crăciun din Florești. Vezi programul din timpul minivacanței de 1 Decembrie

Peste 100.000 de vizitatori în weekend-ul de deschidere al Târgului de Crăciun organizat de UNTOLD în Capitală. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter