Timp Liber

Se întoarce Tramvaiul lui Moș Crăciun, bucuria copiilor clujeni. Când va fi pus în circulație și care este traseul?

Crăciunul vine cu pași repezi, iar surprizele încep deja să apară. Odată cu începerea Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca fără restricții, revine și Tramvaiul lui Moș Crăciun, bucuria celor mici.

Crăciunul vine cu pași repezi, iar surprizele încep deja să apară/ FOTO: Emil Boc/Facebook Crăciunul vine cu pași repezi, iar surprizele încep deja să apară/ FOTO: Emil Boc/Facebook

 

 


Bradul și roata panoramică sunt deja pregătite în Piața Unirii din municipiul Cluj-Napoca, însă surprizele nu se opresc aici. Pe lângă zăpadă, luminițe și globuri, nu putea să lipsească nici Moșul, spre bucuria prichindeilor.

 


Cei mici vor avea ocazia să îl întâlnească pe Moș Crăciun chiar în tramvaiul lui care revine din acest an.

Organizatorii Târgului de Crăciun au anunțat că Tramvaiul lui Moș Crăciun va intra în circulație începând din data de 18 decembrie.


Acesta va circula între orele 16:00-18:00, pe linia 101. Tramvaiul se poate lua  zilnic de la Gară (de la ora 16:00 sau de la 17:00) sau din stația Bucium (de la 16:30 sau 17:30).

„Moșul ne-a promis că va lua și el tramvaiul în unele seri, când ajunge la Cluj, în perioada 5-23 decembrie; până atunci pregătește și tot pregătește cadouri. Accesul este gratuit. Călătoria e mai veselă și mai relaxantă”, au transmis organizatorii.


 

CITEȘTE ȘI:

Bradul de Crăciun, de la Muntele Băișorii spre Târgul de Crăciun din Piața Unirii! VIDEO

Încep pregătirile pentru Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca! Bradul de Crăciun și roata panoramică au fost amplasate în Piața Unirii. FOTO

Când începe Târgul de Crăciun, la Cluj? Peste 80 de căsuțe vor „împânzi” centrul orașului

Ultimele Stiri
abonare newsletter