Timp Liber

Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Tratează durerile de cap și previne îmbătrânirea prematură

Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Odată cu venirea toamnei suntem predispuși la răceli. Acest ceai este un aliat în lupta cu răceala și gripa.

Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Odată cu venirea toamnei suntem predispuși la răceli. Acest ceai este un aliat în lupta cu răceala și gripa/ FOTO: pixabay.com Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Odată cu venirea toamnei suntem predispuși la răceli. Acest ceai este un aliat în lupta cu răceala și gripa/ FOTO: pixabay.com

 

 


Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Acest ceai este recomandat de specialiști datorită proprietăților sale care sunt mult mai cunoscute odată cu venirea sezonului rece.

 


Totodată, acest ceai tratează durerile de cap și previne îmbătrânirea prematură. Este vorba de ceaiul de mușețel.

Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Tratează durerile de cap

Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Ceaiul de mușețel este recomandat de specialiști datorită proprietăților sale miraculoase.  Acesta ajută la reducerea durerilor de cap, afecțiuni foarte frecvente în cazul unei răceli puternice. În combinație cu lămâia și câteva lingurițe de miere, ceaiul de mușetel este un bun antiseptic și calmează senzația de usturime în gat, potrivit artaceaiului.ro


Totodată, ceaiul de mușețel combate insomnia, stresul și oboseala cronică. Medicii recomandă o cană de ceai de mușețel persoanelor care suferă de insomnii.

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ceaiul de mușețel este și un calmant universal. De asemenea, datorită conținutului ridicat de antioxidanți, ceaiul care tratează rapid răceala și gripa contribuie la reducerea tensiunii arteriale și la menținerea colesterolului în limite normale.


 

CITEȘTE ȘI:


Ceaiul care te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar. Previne cancerul și stimulează sistemul nervos

Substanța toxică din alimente pe care trebuie să o eviți! Provoacă boli de inimă și îmbătrânire prematură

 

Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Previne îmbătrânirea prematură

Mulți ne dorim să rămânem mereu tineri și cu un aspect al pielii sănătos. Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa, ceaiul de mușețel, previne îmbătrânirea prematură a pielii. Potrivit unui studiu realizat în Germania, o cană de ceai de mușețel pe zi previne îmbătrânirea prematură și instalarea afecțiunilor care vin cu înaintarea în vârstă.

Conform doc.ro, ceaiul de mușețel este cunoscut ca fiind o soluție pentru durerile menstruale, deoarece substanțele active din plantă relaxează mușchii uterului și calmează crampele.

 

CITEȘTE ȘI:

Alimentul care reduce colesterolul. Previne boala Alzheimer, reduce tensiunea și luptă contra insomniei

Planta care previne formarea pietrelor la rinichi. Calmează durerile de cap și combate cancerul

abonare newsletter