Timp Liber

Eclipsă parțială de Soare marți, 25 octombrie. Ne va lăsa vremea să vedem fenomenul?

Eclipsa parițială de Soare are loc marți, pe 25 octombrie, și este cel mai important fenomen de acest fel din ultimii ani. Află cum va fi vremea în această zi.

O eclipsă parțială de Soare va avea loc marți, 25 octombrie, și va fi vizibilă din România / Foto: depositphotos.com O eclipsă parțială de Soare va avea loc marți, 25 octombrie, și va fi vizibilă din România / Foto: depositphotos.com

 

 


Cel mai mare eveniment astronomic al anului are loc marți, 25 octombrie. Eclipsa parțială de Soare va fi vizilă și din România, dacă vremea ne va permite.

Prognoză meteo pentru ziua de marți / Foto: meteoradar.ro

Potrivit meteoradar.ro, prognoza meteo nu este deloc îmbucurătoare pentru nordul țării, unde cerul va fi acoperit de nori și va ploua în mai multe regiuni, la ora eclipsei.


În vestul țării există șanse ca soarele să iasă dintre nori, dar mai degrabă în partea de sud-vest. Și în centrul țării există șanse ca eclipsa să fie vizibiliă temporar, mai ales în Brașov, dar nu pe toată durata sa.

În Cluj-Napoca pare că cerul va fi acoperit de nori, însă situația se mai poate schimba.


Din sudul României se va putea vedea cel mai bine eclipsa parțială de Soare de marți, 25 octombrie, având în vedere că cerul va fi senin.

Vedeți pe harta radar meteo interactivă exact unde vor fi nori și unde va fi cerul senin în România, în timpul eclipsei.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Eclipsă parțială de soare, văzută de la Cluj-Napoca. La ce oră începe și de unde poți să o vezi

Eclipsă parțială de Soare, în luna octombrie. Fenomenul va fi vizibil și din România

abonare newsletter