Timp Liber

Roma, Veneția, Paris sau Praga să se ascundă! Ministerul Turismului susține că Oradea e în topul destinațiilor preferate de turiști!

Ministerul Turismului spune că municipiul Oradea se află pe locul 6 în lume în topul destinaţiilor preferate de turişti.

FOTO: Facebook/ Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului

 

 


Ministerul Turismului spune că  Oradea a reuşit în urma voturilor a peste 500.000 de turişti din întreaga lume să ocupe locul 6 în topul destinaţiilor potrivite atât pentru călătoriile de tip city-break, cât şi pentru vacanţele prelungite, se arată într-o postare pe contul de Facebook al ministerului.

 


Conform clasamentului Europe's Best Destinations, citat de minister, Oradea este considerat un model pentru multe dintre destinaţiile din România, cu un peisaj arhitectural surprinzător şi un program cultural divers.

Clasamentul include destinaţii din ţări precum Spania, Franţa, Belgia, însă, surprinzător, orașul din România reuşește să surclaseze ţări precum Anglia, Italia, Grecia sau Austria.


„Desemnată anul acesta cea mai frumoasă destinaţie Art Nouveau din Europa, Oradea merită să se afle pe lista de destinaţii turistice care trebuie vizitate cel puţin o dată în viaţă”, mai spun reprezentanţii ministerului.

CITEȘTE ȘI:

Grecilor le-a mers bine în această vară și se așteaptă la încasări record din turism

Ultimele Stiri
abonare newsletter