Timp Liber

Vreme schimbătoare la Cluj! De la zile cu mult soare la ploi

Vremea va fi schimbătoare la Cluj, fiind așteptate atât zile cu temperaturi ridicate de până la 34 de grade Celsius, până la ploi și maxime de doar 25 grade.

Vremea rămâne instabilă în Cluj/ Foto: Lucaciu Eliza/monitorulcj.ro Vremea rămâne instabilă în Cluj/ Foto: Lucaciu Eliza/monitorulcj.ro

 

 


Potrivit site-ului Accuweather, vremea la Cluj va fi schimbătoare, de la zile cu mult soare și șanse reduse de ploaie, la zile cu ploi și temperaturi maxime de 24 grade Celsius.

 


Ziua de luni, 15 august, aduce la Cluj maxime care nu vor depăși 28 de grade Celsius. Soarele va fi scump la vedere în această zi, cerul fiind acoperit de nori în proporție de 72%. De asemenea, șansele de ploaie vor ajunge la 80%.

Marți, șansele de precipitații cresc la 88%, iar cerul va fi acoperit de nori în proporție de 70%. Temperaturile maxime vor rămâne în jurul valorii de 29 de grade, iar pe timpul nopții sunt așteptate 16 grade Celsius.


Miercuri scad șansele de ploaie la 25%. Temperaturile de pe timpul zilei și nopții vor fi asemănătoare cu cele din ziua precedentă.

Joi, 18 august, soarele va străluci cu putere pe tot parcursul zilei, cerul fiind acoperit de nori în proporție de 9%. Maximele vor crește la 32 de grade Celsius, iar pe timpul nopții sunt așteptate 17 grade Celsius.


Vineri cresc temperaturile maxime și mai mult, la 34 de grade Celsius. Deși soarele va fi prezent pe tot parcursul zilei, meteorologii anunță câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 55%. 

Sâmbătă, 20 august, vremea se răcește brusc, maxima zilei fiind de doar 26 grade, iar noaptea fiind așteptate doar 15 grade. Șansele de ploaie sunt de 80%, iar vântul va sufla cu putere 30 km/h.


Duminică cerul va fi acoperit în totalitate de nori, iar șansele de precipitații pentru această zi sunt de 40%. Maxima zilei va fi de 25 de grade Celsius, iar minima de 13 grade.

 

CITEȘTE ȘI:

Ploaie torențială și vijelie la Mănăstirea Nicula

Unde au fost cele mai mari probleme după potopul de aseară? Ce spun pompierii clujeni

Dezastrul lăsat în urmă de ploile torențiale de marți seara. Străzi, garaje și subsoluri sub ape!

Ultimele Stiri
abonare newsletter