Timp Liber

Zilele Clujului vor avea loc în 6-9 octombrie. Primăria lansează un apel de idei și propuneri

Clujenii pot trimite idei și propuneri pentru Zilele Clujului, aflat anul acesta la a X-a ediție. Proiectele pot fi trimise până la 1 septembrie.

Zilele Clujului vor avea loc în 6-9 octombrie. Primăria lansează un apel de idei și propuneri. FOTO: Facebook/ Zilele Clujului Zilele Clujului vor avea loc în 6-9 octombrie. Primăria lansează un apel de idei și propuneri. FOTO: Facebook/ Zilele Clujului

 

 


După doi ani de pauză, Zilele Clujului vor avea loc din nou în oraș, între 6 și 9 octombrie. Primăria Cluj-Napoca, organizatorul evenimentului, a lansat un apel de idei și propuneri de proiecte pentru ediția aniversară a Zilelor Clujului.

 


„Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii să transmită idei și propuneri de proiecte pentru această ediție până la data de 1 septembrie 2022. Creativ, dinamic, colorat, multicultural, conectat și incluziv, evenimentul Zilele Clujului reflectă comunitatea căreia îi este dedicat”, transmit organizatorii.

Cum pot fi depuse propuneri?

Primăria Cluj-Napoca invită publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip, ca de fiecare dată, să contribuie la programul noii ediții a Zilelor Clujului prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.


Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 1 septembrie 2022.

250.000 de participanți la Zilele Clujului, în 2019

Ultima ediție a Zilelor Clujului a reunit peste 250.000 participanți în cele 4 zile de evenimente. Anul acesta, evenimentul va avea motto-ul „Zilele Clujului creează legături”, pe parcursul a patru zile.


„Sub motto-ul Zilele Clujului creează legături, a zecea ediție va avea loc anul acesta în perioada 6-9 octombrie și va pune în lumină multiplele fațete culturale ale comunității clujene. Zilele Clujului 2022 va marca un deceniu de trăiri și emoții care reflectă evoluția orașului.Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. Primăria Cluj-Napoca subliniază faptul că implicarea comunității în conturarea programului este elementul cheie căruia i se datorează creșterea festivalului din ultimii ani. Zilele Clujului 2022 va marca, prin evenimente și acțiuni aparte, dimensiunea multiculturală a municipiului Cluj-Napoca”, mai transmit organizatorii.

Zilele Clujului 2019 a fost organizat de Primăria Cluj-Napoca împreună cu peste 100 de companii, ONG-uri, voluntari și instituții, care împreună cu membrii comunității, creează an de an o poveste minunată.

CITEȘTE ȘI:

Încep Zilele Culturale Maghiare din Cluj. După trei ani de restaurări, clujenii pot vizita turnul Bisericii Sf. Mihail pe tot parcursul festivalului!

Ultimele Stiri
abonare newsletter