Timp Liber

Când scăpăm de ploi și furtuni în Cluj? Prognoza meteo în această săptămână

În ultimele zile județul Cluj s-a aflat sub mai multe atenționări de furtuni. Vezi când ne vom putea bucura din nou de soare.

Prognoza meteo pentru toată săptămâna la Cluj/ Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru toată săptămâna la Cluj/ Foto: monitorulcj.ro

 

Potrivit prognozei accuweather.ro, soarele își va face simțită prezența la începutul acestei săptămâni, iar șansele de ploaie vor fi aproape inexistente.


 

Conform meteorologilor, sfârșitul de săptămână va aduce în Cluj câteva reprize de ploaie.


Prognoza meteo în Cluj

Prognoza meteo în Cluj pentru această săptămână este următoarea.

Luni, 1 august, meteorologii anunță o zi în care ploaia își va face simțită prezența, șansele de precipitații fiind de 40%. Maxima zilei va ajunge în jurul valorii de 23 de grade Celsius, iar minima de 13 grade.


Marți vremea se încălzește fiind așteptate 27 de grade Celsius. Șansele de ploaie vor fi aproape inexistente (2%), iar cerul va fi predominant însorit. 

Miercuri soarele își va face simțită prezența din plin în Cluj, cerul fiind acoperit de nori în proporție de 31%. Șansele de ploaie rămân la fel de scăzute ca în ziua precedentă, iar maxima zilei va ajunge la 29 de grade Celsius, iar minima la 14 grade.


Joi, 4 august, soarele va străluci cu putere, iar maxima va ajunge la 30 de grade Celsius. Cerul va fi în mare parte însorit, iar vântul va sufla cu 22 km/h pe timpul zilei.

Vineri vremea se încălzește și la mult, fiind așteptate 31 de grade Celsius, iar soarele va străluci cu multă putere. Temperatura așteptată pe timpul nopții este de 16 grade Celsius.


Sâmbătă maximele vor ajunge în jurul valorii din ziua precedentă, iar șansele de ploaie vor fi de 1%.

Duminică, 7 august, se întorc ploile, șansele de precipitații fiind de 62%. Maxima va ajunge la 30 de grade Celsius, însă cerul va fi în mare parte acoperit de nori.

 

CITEȘTE ȘI:

Meteorologi: August, cea mai însorită lună din vară. Recordul de temperatură, de 44,5 grade Celsius

Furtuna de sâmbătă a făcut ravagii într-o localitate de lângă Dej! Mai multe gospodării, inundate. VIDEO

Beciuri inundate și copaci căzuți în localități din Cluj, după furtună: „Un copac a căzut peste firele de curent”

Ultimele Stiri
abonare newsletter