Actualitate

Beciuri inundate și copaci căzuți în localități din Cluj, după furtună: „Un copac a căzut peste firele de curent”

În urma furtunii de ieri, pompierii au fost solicitați să intervină în două localități din județul Cluj pentru a scoate apa din beciuri, dar și la copaci doborâți pe drum.

Beciuri inundate și copaci căzuți în localități din Cluj, după furtună / Foto: ISU Cluj Beciuri inundate și copaci căzuți în localități din Cluj, după furtună / Foto: ISU Cluj

 

 


Solicitările la beciurile inundate au fost făcute din satul Rugăsești, comuna Cășeiu.

 


Copacii căzuți au fost înregistrați în satul Măgăoaja din comuna clujeană Chiuești:

„Intervenții în urma fenomenelor meteo:


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în satul Rugăsești com. Cășeiu pentru a scoate apa din 2 beciuri (aprox. 15 mp fiecare beci) cu două autospeciale și două motopompe. În aceiași localitate au mai fost înregistrate două solicitări, unde a fost găsită puțină apă în curte, nu in interiorul locuințelor.

În satul Măgăoaja, com. Chiuiești a intervenit SVSU Chiuiești cu un buldoexcavator și echipaje ale distribuitorilor de energie electrică, unde doi copaci au fost doborâți de vânt. Un copac pe drumul județean care duce spre Rohia și unul peste fire de curent și consola unei gospodări”, transmite ISU Cluj.


_____________________________

UPDATE: Încă un copac căzut și un tablou electric cuprins de flăcări


De asemenea, în cursul dimineții de duminică pompierii clujeni au mai primit o solicitare privind un copac căzut între localitățile Ciucea și Valea Drăganului. Ca urmare, până la îndepărtarea copaciului, o bandă de circulație a fost obstrucționată.

Foto: ISU Cluj

Pe lângă copacul căzut, pompierii au fost solicitați să intervină și în localitatea Bucea, unde un tablou electric de pe un stâlp a luat foc.

Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață pentru înlăturarea unui arbore căzut pe DN1E60, între Ciucea și Valea Drăganului. De asemenea, aceștia au răspuns și unei solicitări privind stingerea flăcărilor ce au cuprins un tablou electric poziționat pe un stâlp din localitatea Bucea”, au transmis, ulterior, reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Panticeu! O casă, cuprinsă de flăcări. FOTO

Mesaj Ro-Alert în Chiuiești, Cluj! A fost semnalată prezența unui URS: „Rămâneți în locuințe!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter