Electric Castle

Electric Castle şi-a deschis, oficial, porţile. Sute de tineri au ajuns deja la Bonţida. GALERIE FOTO

Forfotă mare miercuri la prânz la Bonţida. Sute de tineri cu zeci de bagaje, corturi, pături, cizme şi pelerine şi-au ocupat locurile în camping şi au aşteptat deschiderea porţilor pentru cea de-a 8-a ediţie a festivalului Electric Castle.

 

Campingul s-a deschis la ora 12.00 şi se umplea văzând cu ochii, tinerii trâgându-şi după ei, pe pietre, trolerele şi valizele.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Alţii aşteptau deschiderea porţilor festivalului, unde ar fi trebuit să se permită accesul la ora 14.00, dar din cauza unor probleme tehnice, tinerii, veniţi de la sute şi mii de kilometri depărtare, au avut de aşteptat cel puţin o oră şi jumătate până să intre efectiv în perimetrul festivalului.

În această seară, la scena Hangar va cânta Şuie Paparude. 


Distracţia va continua şi în zilele următoare, când pe scene vor urca Zdob şi Zdub, Moderat, Editors, Byron, Enter Shikari, Twenty One Pilots, Viţa de Vie, Gorillaz, Disclosure, Alternosfera, Aurora sau Subcarpaţi.

Participanții care vin la ediția din acest an trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru că chiar din prima zi de festival traficul spre Bonțida a devenit un coșmar.


Aproape 300 de artiști din 24 de țări, 10 scene, 100 de ore de muzică live – astfel se traduce în cifre experiența muzicală pregătită pentru Electric Castle.

CITEȘTE ȘI:

START distracție la Electric Castle! Măsurile de securitate au fost sporite

Nici nu a început Electric Castle că traficul este BLOCAT spre Bonțida: „Am plecat de o oră și suntem doar la Apahida” FOTO

Să ne dăm întâlnire la castel! Electric Castle, festivalul care electrizează Clujul, începe astăzi!

Ultimele Stiri
abonare newsletter