Timp Liber

„Happy Face”, desemnat „cel mai urât câine din lume” în 2022

Cu o coafură punk şi cu limba atârnând permanent, „Happy Face” a fost desemnat cel mai urât câine din lume, în cadrul unei competiţii desfăşurate în Petaluma, California.

Happy Face, cel mai urât câine din lume. FOTO: Indy Twitter


Acest câine chinezesc, în vârstă de 17 ani, a învins alţi nouă concurenţi vineri în competiţia care se organizează anual de zeci de ani. Campionul a fost adoptat anul trecut, în timpul pandemiei de coronavirus, de muziciana Jeneda Benally, în vârstă de 41 de ani, din Arizona.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google NewsEa a declarat că la canisă i s-a povestit despre un câine în vârstă cu probleme de sănătate.

„Personalul de la canisă a încercat să mă pregătească pentru ceea ce urma să văd. Am vazut o creatură care era într-adevăr în vârstă, avea nevoie de o a doua şansă şi merita să fie iubită", a spus proprietara.

Medicii veterinari au avertizat-o că, din cauza problemelor de sănătate, câinele ar mai putea trăi doar câteva săptămâni.

Însă, „dragostea, bunătatea şi sărutările mamei l-au ajutat" să depăşească aceste probleme, a adăugat Benally.

„El îşi petrece timpul dormind, sforăie, geme în somn şi scoate sunete ciudate când este fericit", a mai spus ea. „Acest eveniment de renume mondial celebrează imperfecţiunile care fac toţi câinii speciali şi unici", au afirmat organizatorii

CITEȘTE ȘI:

Porc mistreț, filmat pe strada Sub Cetate din Florești. A fost „escortat” de un câine spre pădure. VIDEO

CRUZIME FĂRĂ MARGINI! A împușcat mortal un câine în plină zi, la doi pași de școală

Ultimele Stiri
abonare newsletter