Actualitate

A câştigat din a doua încercare

Consiliul Judeţean Cluj a câştigat în instanţă garanţia de bună execuţie depusă de firma MBS, liderul asocierii de firme care nu a reuşit să ducă la bun sfârşit proiectul de reabilitare a drumului Răchiţele – Ic Ponor, finanţat din fonduri europene, dar numai din a doua încercare.


Actualitate

Directorul RAADPP: Finanţarea europeană pentru Răchiţele-Ic Ponor se va pierde. Acuzaţii grave la adresa funcţionarilor din CJ: Au întins proiectul pentru că lunar le veneau beneficii

Directorul RAADPP Cluj Mircea Avram a lansat luni acuzaţii grave la adresa fostei echipe de implementare a proiectului privind modernizarea drumului turistic Răchiţele-Ic Ponor pe care a acuzat-o că a “întins proiectul pentru că lunar ne veneau nişte beneficii”. Avram i-a numit pe funcţionarii publici din Consiliul Judeţean “incompetenţi” şi spune că este un lucru cert că judeţul Cluj va pierde finanţarea europeană pentru că nimeni nu-şi mai asumă finalizarea lucrărilor. "Este un lucru grav şi periculos", mai spune Avram.

Actualitate

Comisie de concurs pentru Salanţă: l-au “ascultat” colegii. ANFP: Condițiile concursului, fixate de CJ Cluj

Arhitectul șef al județului Cluj, Claudiu Salanță, a fost nominalizat pe funcția publică în urma unui concurs cu serioase semne de întrebare. Așa cum Monitorul a mai scris, concursul a fost organizat „cu dedicație”, el fiind un concurs de promovare și nu de angajare pe post, limitându-se astfel participarea la funcționarii din cadrul Consiliului Județean. Mai interesant este faptul că din comisia de concurs care l-a „audiat” pe Salanță au făcut parte nu mai puțin de trei dintre colegii săi din Consiliul Județean Cluj, din care doi au fost audiaţi de procurori în dosarul de corupţie al lui Horea Uioreanu.


Actualitate

13 MINCIUNI ale „specialiștilor” din CJ Cluj. De ce Intermodalul putea și TREBUIA finanțat din bani europeni

Monitorul de Cluj publică în EXCLUSIVITATE un document pe care „aparatul de specialitate” și conducerea Cosiliului Județean îl ascund de mai bine de o lună. Este vorba de o analiză care demontează, punct cu punct, Raportul Comisiei Tehnico-Economice pe care conducerea forului județean își întemeiază decizia de a nu semna cererea de finanțare a terminalului Intermodal. „Total neadevărat, nefondat, superficial, cu rea intenţie şi tendenţios” - așa este descris Raportul în analiza pe care Monitorul a obținut-o din sertarele mai marilor județului. Documentul, întocmit de specialiștii Aeroportului, este ascuns de șefii CJ, deși el se află în mapele tuturor consilierilor județeni.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners