Actualitate

După seria de bătăi din cluburile din Cluj, mascaţii au „descins” în barurile şi sălile de jocuri de noroc din oraş

Desfăşurare de forţe joi seara a poliţiştilor şi mascaţilor la barurile, cluburile şi sălile de jocuri de noroc din Cluj-Napoca. Zeci de poliţişti au luat la „puricat” aceste localuri într-o încercare de a stopa actele de violenţă. În ultimul timp, pe fondul consumului de alcool au avut loc mai multe scandaluri în care diverşi interlopi şi-au făcut dreptate singuri cu săbii, crose de golf, cuţite sau pumni.

Actualitate

La două săptămâni după bătaia cu săbii din clubul Romantic, agresorul nu a fost prins de poliţişti

În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin serviciul unic de urgenta 112, despre faptul că, în incinta unui local public din municipiul Cuj-Napoca a izbucnit un scandal. Doi bărbaţi au fost bătuţi de un tânăr de 29 de ani în clubul Romantic. La acea dată agresorul a fugit şi, în continuare, este căutat de poliţişti.

Sport

Luptătorul de K1, Răzvan Benche, care a fost arestat în dosarul Scutul Negru, va reprezenta România la o gală de kickbox în Olanda

Răzvan Benche, unul din cei mai importanti kickboxeri de categorie grea din România, va susţine un meci de kickbox în cadrul galei Enfusion Live care va avea loc în 3 noiembrie în Olanda. Benche îl va întâlni pe luptătorul olandez de clasa A, Fred Sikking, deţinător a multiple titluri atât în Olanda, cât şi în Thailanda.


Actualitate

Judecătorii clujeni nu au emis mandate de arestare pentru agresorii de la clubul Alegria

Magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au respins, marţi, propunerea procurorilor de a emite un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Ionuţ Vasile Tripon şi Rareş Ciprian Marc, cei care i-au agresat în luna iulie pe M. Alexandru şi V. Alin, în clubul Alegria, din cartierul clujean Zorilor. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au declarat recurs pe loc.

Actualitate

Procurorii clujeni recunosc că oraşul a devenit scena răfuielilor între interlopi

Un procuror clujean recunoaşte într-un document oficial că municipiul Cluj Napoca a devenit, în ultima perioadă, scena unor reglări de conturi între diferite grupări din lumea interlopă. Procurorul a cerut arestarea în lipsă a lui Ionuţ Vasile Tripon şi Rareş Ciprian Marc, consideraţi a fi şefii unei astfel de grupări de crimă organizată.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners