Politică

FDGR pregătește candidatul pentru Primăria Sibiu

Klaus Iohannis a câștigat alegerile pentru Președinția României și așteaptă acum validarea rezultelor alegerilor de către Curtea Constituțională. Practic, odată cu alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României, la Sibiu, încep calculele pentru viitorul primar al municipiului.

Politică

Iohannis: Nu sunt dispus să renunț foarte ușor la primărie

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat vineri că nu este dispus să renunțe "foarte ușor" la funcția sa, după ce conducerea PNL, partid în care ocupă funcția de prim-vicepreședinte, l-a nominalizat pentru postul de ministru de Interne și vicepremier.

Politică

Daniel Buda: “Klaus Iohannis, ministrul ilegalist!”

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, susţine că păstrarea de către Klaus Iohannis a funcţiei de primar al municipiului Sibiu reprezintă o primă ilegalitate pe care acesta o face în calitate de ministru al Afacerilor Interne.

Politică

Klaus Iohannis, acuză ANI de "exces de zel"

Prim-vicepreşedintele PNL, primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Agenţia Naţională de Integritate (ANI) nu are dreptate şi că el nu a fost şi nu este în niciun conflict de interese, acuzând instituţia de "exces de zel".


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners