Politică

M10 Cluj și-a lansat candidații la alegerile locale

Partidul M10 Cluj și-a lansat candidații cu care vrea să intre în cursa alegerilor locale din 5 iunie. Astfel, partidul Monicăi Macovei are candidat la Primăria Cluj-Napoca și o echipă cu care vrea să reprezinte administrația locală. Din echipa M10 pentru locale lipsește însă Adrian Papahagi, care se pare că, pentru acest scrutin cel puțin, a făcut un pas în spate.


Actualitate

Macovei, la Cluj: „Singura soluție pentru eliminarea infecțiilor din spitale este distrugerea unităților medicale vechi”

Președintele partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei consideră că singura soluție pentru eliminarea infecțiilor din spitale este distrugerea unităților medicale vechi și construirea altora noi. Declarația a fost făcută în contextul în care infecții intraspitalicești au dus la decesul unor răniți din incendiul de la Colectiv. În acest sens, Macovei a dat exemple alte țări din Europa și SUA.

Politică

Macovei, la Cluj: „Guvernul Cioloș are cel mai mare mandat popular pe care l-a avut vreodată un guvern în România”

Președintele partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei consideră că Guvernul Cioloș trebuie să facă ceea ce au cerut oamenii în stradă, odată cu tragedia din Colectiv, mai exact să distrugă monopolul partidelor mari. În opinia lui Macovei, Guvernul Cioloș are cel mai mare mandat popular pe care l-a avut vreodată un guvern în România.Ultimele Stiriabonare newsletter
banners