Sport

Victor Ponta a dat undă verde pentru candidatura Bucureştiului la EURO 2020

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta "a dat undă verde" pentru candidatura Bucureştiului la găzduirea unor meciuri din cadrul Euro-2020, precizând că vicepremierul Gabriel Oprea a fost desemnat să se ocupe de acest proiect din partea Guvernului.

Sport

Dragomir nu-l va susţine pe Popescu la alegerile de la FRF

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu îl va susţine pe Gheorghe Popescu la preşedinţia FRF, pentru că acesta va falimenta federaţia, precizând totodată că Adrian Porumboiu ar fi invincibil dacă ar candida la alegeri.


Sport

Rapid nu va mai juca în Liga I. Echipa giuleşteană a fost înlocuită cu Concoria Chiajna

FC Rapid un v-a mai juca în Liga I în acest sezon. Echipei giuleştene i-a luat locul Concoria Chiajna, potrivit lui Mircea Minea, primarul Chiajnei şi preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Concordia. Acesta a declarat, vineri, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce să joace în Liga I în locul Rapidului.

Sport

Rapid joacă baraj pentru a rămâne în Liga I

Rapid Bucureşti şi Concordia Chiajna vor disputa un meci de baraj, pe teren neutru, pentru a stabili care este a 18-a echipă ce va evolua în sezonul viitor în Liga I, a decis sâmbătă Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners