Economie

Lipsa investiţiilor de la aeroport naşte situaţii hilare. Aeronave parcate în buruieni - VIDEO

Creşterea traficului, lipsa locurilor de parcare pentru aeronave şi lipsa investiţiilor în infrastructura aeroportuară nasc situaţii care nu fac cinste Aeroportului Internaţional Cluj, considerat al doilea din ţară după Otopeni. Reprezentanţii instituţiei recunosc că din cauza lipsei locurilor de parcare au fost nevoiţi să parcheze aeronave în iarbă. Consiliul Judeţean Cluj, în subordinea căruia se află aeroportul, promite că se va implica şi va investi în modernizarea acestuia.


Actualitate

13 MINCIUNI ale „specialiștilor” din CJ Cluj. De ce Intermodalul putea și TREBUIA finanțat din bani europeni

Monitorul de Cluj publică în EXCLUSIVITATE un document pe care „aparatul de specialitate” și conducerea Cosiliului Județean îl ascund de mai bine de o lună. Este vorba de o analiză care demontează, punct cu punct, Raportul Comisiei Tehnico-Economice pe care conducerea forului județean își întemeiază decizia de a nu semna cererea de finanțare a terminalului Intermodal. „Total neadevărat, nefondat, superficial, cu rea intenţie şi tendenţios” - așa este descris Raportul în analiza pe care Monitorul a obținut-o din sertarele mai marilor județului. Documentul, întocmit de specialiștii Aeroportului, este ascuns de șefii CJ, deși el se află în mapele tuturor consilierilor județeni.

Actualitate

În al doisprezecelea ceas, Consiliul Judeţean Cluj reacţionează în scandalul sechestrelor de pe aeroportul clujean

După ce luni de zile nu a reacţionat la petiţiile conducerii Aeroportului Cluj în ceea ce priveşte înscrierea dreptului de proprietate asupra căii de rulare avioane şi a platformei pentru parcarea avioanelor, aflate în prezent sub sechestru, pe ultima sută de metri, Consiliul Judeţean Cluj deschide un proces în instanţă pentru recuperarea terenului.

Economie

Proiectul privind realizarea studiilor pentru transportul intermodal a ajuns la final. Pe ce s-a cheltuit 1,6 milioane de euro

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj a derulat, începând de anul trecut, proiectul "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă", proiect cofinanţat de U.E. prin programul TEN-T. Acest proiect a ajuns la final, urmând ca în perioada următoare să se treacă la construirea efectivă a obiectivelor prevăzute pentru implementarea transportului intermodal.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners