Actualitate

Întâlnire ÎN MAXIM SECRET la Guvern pe tema proiectului de la ROȘIA MONTANĂ

Miliardarul american de origine ungară, George Soros a avut în urmă cu două zile o întâlnire privată cu premierul Victor Ponta. Premierul a avut curajul şi a recunoscut că a avut această întâlnire şi a dezvăluit şi subiectul: exploatarea aurului de la Roşia Montană, proiect blocat în Parlament şi în favoarea căruia el s-a pronunţat.


Actualitate

Un ONG primeşte O SUTĂ DE MII de DOLARI pentru protestele anti Roşia Montană din București. Ghici cine îl finanţează!

Ideea mişcării de stradă împotriva proiectului Roșia Montană a atras mii de tineri la protestele din Piața Universității, convocați aproape exclusiv prin intermediul Facebook de activiști ai unor ONG-uri. Însă, existenţa unor finanţări, pe proiecte folosite explicit în organizarea protestelor nu este cunoscuta celor care dau curs invitațiilor la manifestații.

Economie

Miliardarul George Soros, acuzat că este în spatele protestelor față de proiectul Roșia Montană

Miliardarul George Soros
Miliardarul George Soros și-a creat în România, prin diverse ONG-uri, o adevărată armată care se opune proiectului Roșia Montană. Iar Soros este cel care susține financiar organizațiile "ecologiste" ale societăţii civile, finanţarea fiind una consistentă, de sute de mii de dolari, potrivit unor rapoarte prezentate pe blogul jurnalistului Marius Ghilezan, mariusghilezan.ro.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners