Actualitate

“Jacky în regatul femeilor” marele câștigător la Comedy Cluj VIDEO

După un program intensiv de filme cu un palmares internațional impresionant și o serie de evenimente speciale inedite, Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj și-a desemnat câștigătorii sâmbătă seară. Evenimentul a avut loc la cinema Florin Piersic în prezența a peste 700 de invitați. Gazdele serii au fost Gianina Corondan și actorul Sorin Dobrin

Actualitate

FOTO: Filmele câştigătoare la cea de-a 5-a ediție a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj

După nouă zile de proiecţii a peste 130 de filme din 35 de ţări, Festivalul Internațional de Film „Comedy Cluj” a oferit sâmbătă seara trofeele celei de-a 5-a ediţii. Gala de decernare a premiilor a avut loc la cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca și s-a desfășurat în prezența unui public numeros dar și a reprezentanților autorităților locale precum și a partenerilor festivalului din acest an.

Actualitate

Valentin Hotea, regizorul filmului Roxanne: Sper ca sintagma de «film românesc» să nu mai însemne doar comunism, mizerie şi sărăcie

Valentin Hotea, regizorul filmului Roxanne, care a beneficiat de o proiecţie specială la Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj, a vorbit, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă la Cluj-Napoca, despre primul său lungmetraj, dar şi despre viitorul filmelor româneşti, precizând că cinematografia românească ar trebui să înceapă să aibă succes şi în ţară, nu doar în afara ţării. El a mai precizat că în România filmele se fac foarte greu şi sunt puţine.

Actualitate

Bugetul Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj, mult mai mic decât anii trecuţi. Cum va fi afectat publicul?

Directorul Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj, Horaţiu Dan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă că bugetul din acest an a festivalului a scăzut considerabil, dar că această scădere nu va fi resimţită de către spectatori. Potrivit lui Dan, în ciuda acestei scăderi, preţul biletelor a rămas acelaşi ca anul trecut pentru a fi accesibil tuturor.
abonare newsletter
banners