Actualitate

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului aviatic din Apuseni. Cine PILOTA AVIONUL?

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului aviatic din Apuseni. Surse din cadrul anchetei spun că Adrian Iovan a fost găsit pe locul copilotului, imediat după tragedie. Deşi au trecut aproape două luni, încă nu s-a stabilit cu exactitate cine pilota avionul în momentul aterizării forţate. Potrivit unor informaţii, nu Adrian Iovan era cel care pilota avionul înainte de aterizarea forţată, ci copilotul Răzvan Petrescu.Actualitate

Părăstas cu 300 de moţi pentru Adrian Iovan şi Aura Ion

Romaţia Iovan, fosta soţie a pilotului Arian Ionavn, decedat în urmă cu aproximativ o lună în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, organizează sâmbătă, 22 februarie 2014, părăstasul de 40 de zile pentru fostul ei şot şi studenta voluntară Aura Ion. La părăstasul ce va avea loc în comuna Horea din judeţul Alba sunt invitaţi şi 300 de moţi.

Actualitate

Accidentul aviatic din Apuseni: Zona permitea emiterea semnalelor?

Investigatori ai Centrului de Investigaţii şi Analiza pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS) se află, duminică, în zona în care în 20 ianuarie s-a prăbuşit un avion de mici dimensiuni de tip BN2, încercând să afle dacă aceasta permitea emiterea semnalelor pe baza cărora să fie localizată epava.

Actualitate

Responsabilul operaţiunii de salvare din Apuseni, NOTA 2,8 la un examen pentru un post cheie în Autoritatea Aeronautică Civilă

Șeful Direcției Generale Transport Aero-Naval din Ministerul Transporturilor, Constantin Voicu, cel care ar fi trebuit să activeze Centrul Operativ în cazul accidentului din Apuseni, a picat examenul din martie 2013, pentru un post cheie în Autoritatea Aeronautică Civilă, obținând sub nota 3 la proba scrisă. În noiembrie însă, a fost numit pe o funcţie şi mai mare în minister.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners