Social

Ponta îşi petrece vacanţa în Dubai, alături de Sebastian Ghiţă

Sursa foto realitatea.net
Premierul Victor Ponta se află în Dubai împreună cu omul de afaceri Sebastian Ghiţă, deputat PSD, transmite Realitatea TV, care prezintă o fotografie cu cei doi, susţinând că aceasta ar fi fost făcută într-un club exclusivist, în noaptea de vineri spre sâmbătă. În fotografie nu apare însă şi soţia sa, Daciana Sârbu.

Politică

Cât sunt de înstăriţi prezidenţiabilii? Ce avere are Victor Ponta

Majoritatea candidaţilor la alegerile prezidenţiale au o situaţie materială foarte bună, ei deţinând, în total, 20 de apartamente şi 16 case, 49 de terenuri intravilane şi 27 terenuri agricole, potrivit declaraţiilor de avere depuse la Biroul Electoral Central. Printre cei mai înstăriţi este şi premierul Victor Ponta, candidat din partea PSD la preşedinţia României.

Actualitate

Ponta, trei slujbe bisericești dintr-o lovitură

Premierul Victor Ponta și-a întrerupt vacanța pe litoral și, de Sfânta Maria Mare, s-a plimbat din mănăstire în mănăstire: la biserica romano- catolică din Cacica, în județul Suceava, la Putna, în același județ, și, la final, la mănăstirea Nicula, în Cluj. Turneul său religios vine în contextul în care el a afirmat că este mândru că este român și ortodox.


abonare newsletter
banners