Actualitate

Doi laureați Nobel susţin o conferinţă la o universitate din Cluj

Doi laureați ai premiului Nobel pentru Medicină sau Fiziologie vor participa la o conferință internațională care va avea loc la Cluj în perioada 6 - 8 noiembrie 2015, organizată de Organizația Studenților pentru Natură Cluj-Napoca în colaborare cu Facultatea de Biologie și Geologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai.
Social

Expoziții și o conferință internațională pe tema Primului Război Mondial la UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai, alături de Centrul de Studii Transilvane al Academiei Române și Institutul de Istorie al Academiei de Științe a Republicii Moldova organizează, în perioada 3 - 4 iunie 2014, conferința internațională „Primul Război Mondial. Perspectivă istorică şi istoriografică” precum și două expoziții pe aceeași temă. Manifestările au loc cu ocazia a 100 de ani de la izbucnirea Primului Război Mondial.

Educație

Specialişti din străinătate vin mâine la o conferință internațională la UBB

În perioada 17-19 octombrie 2013, Universitatea „Babeş-Bolyai” și Academia Română – Centrul de Studii Transilvane în colaborare cu Karl-Franzens-Universität Graz şi Biblioteca Austria din Cluj-Napoca, organizează conferinţa internaţională cu tema Ascensiunea la statutul de provincie. Ţările monarhiei habsburgice în procesul lor de adaptare/echilibrare la centru.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners