Actualitate

Doi artiști francezi „au dat viață” unui zid din Cluj: „Mă exprim mai bine prin desen decât prin cuvinte” FOTO

Doi artiști francezi „au dat viață” unui zid din Cluj: „Mă exprim mai bine prin desen decât prin cuvinte” FOTO
„Apropiați. Spargem ziduri” este numele proiectului inițiat de Institutul Francez din Cluj-Napoca pentru a aniversa într-o manieră inedită cei 30 de ani ai săi de existență și cei 30 de ani de înfrățire între orașele Cluj-Napoca și Nantes printr-un schimb de artiști de artă stradală între cele două orașe.Actualitate

Art in the Street 2019 a scos Clujul în stradă

Ediția 2019 a programului Art in the Street a scos peste 15.000 de persoane pe parcursul celor două evenimente care au avut loc la Iași (28 și 29 septembrie) și Cluj (12 octombrie), care s-au bucurat de concerte, street dance, beatbox, step, recitaluri de poezie, desen, graffiti, clovni, mimi și statui vivante, teatru pentru copii, expoziții foto și jonglerii cu foc. În total au avut loc peste 100 de reprezentanții de stradă susținute de peste 50 de artiști din țară și străinătate.


Actualitate

La Cluj pereții vorbesc. Arta stradală impulsionează clujenii - GALERIE FOTO

Cluj-Napoca este un oraș cu un patrimoniu bine conturat. Teatru, operă, muzee, clădiri emblematice, toate stau mărturie faptului că acest oraș are valoare culturală. Totuși, la o privire mai atentă, pe lângă elementele de artă și cultură deja consacrate, clădirile Clujului spun și alte povești. Poveștile marcate pe pereți.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners