Economie

(A) Ambient a acordat aproximativ 2.000 premii în valoare de 30.000 euro înainte de Paște

Ambient, rețeaua natională de bricolaj 100% românească și-a premiat meșterii cu câteva zile înainte de Paște prin Tombola Meșterului Ambient dedicată exclusiv lor. În competiția care are o tradiție de 5 ani s-au înscris aproximativ 5.000 participanți care s-au luptat pentru marele premiu al concursului - un autoturism Dacia Dokker Van 1.6, în valoare de 8.800 de euro.

Economie

Dezvoltatori imobiliari: Cei care nu au bani cumpără apartamente în Floreşti, cei cu bani dau şi 1700 euro/mp în centrul Clujului

Cea de-a treia ediţie a Târgului “Acasă de la A la Z”, găzduit de centrul comercial Polus Center, şi-a deschis vineri dimineaţa porţile. Oferte imobiliare variate, soluţii de încălzire a locuinţei, firme de proiectare, dar şi oferte de materiale de construcţii, toate se regăsesc timp de trei zile la Cluj-Napoca, la evenimentul imobiliar al anului.

Economie

(P) 2400 de meşteri, premiaţi de Ambient

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Ambient își premiază meșterii în cadrul unui proiect de tradiție pentru companie: Tombola de Crăciun a Meşterului Ambient. Anul acesta, marele premiu al tombolei, o mașină Dacia Dokker Van, ajunge la Ludovic-Robert Balazsi, din Baia Mare.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners