Ştiri din Transilvania

Student al Academiei Forțelor Terestre, prins cu droguri în cămin. Nu este la prima abatere

Un student al Academiei Forțelor Terestre Sibiu a fost prins cu droguri în camera sa din campus. Potrivit conducerii, tânărul nu este la prima abatere.

Tânărul student nu este la prima sa abatere/ Foto: depositphotos.com

 

Conducerea Academiei Forţelor Terestre (AFT) a sesizat, vineri, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizaţională şi Terorism (DIICOT) Sibiu în legătură cu un posibil caz de deţinere de amfetamină de către un student care a mai fost prins consumând marijuana, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.


 

„În urma unui control ordonat de comandantul AFT în spaţiile în care sunt cazaţi studenţii, în dulapul personal al unuia dintre ei s-au găsit plicuri din plastic transparent care conţineau un praf alb, existând suspiciuni că ar fi vorba despre droguri de tip metamfetamină, plicuri care au fost predate reprezentanţilor DIICOT Sibiu, care s-au deplasat la faţa locului”, se precizează în comunicatul AFT Sibiu.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google NewsPotrivit sursei citate, în anul 2020, studentul a mai fost cercetat pentru deţinere şi consum de substanţe interzise, caz în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti a clasat cauza în martie 2022.


Din luna decembrie a anului 2021, studentul mai este în curs de cercetare într-un alt dosar penal deschis, pentru deţinere şi consum de marijuana.

Conducerea Academiei Forţelor Terestre subliniază că manifestă „toleranţă zero” în toate situaţiile care implică deţinerea sau consumul de substanţe interzise şi va lua toate măsurile legale permise de legislaţie, la momentul finalizării cercetărilor de către instituţiile abilitate de lege. 


Sursă foto: depositphotos.com

 

CITEȘTE ȘI:

Doi clujeni, arestați pentru trafic internațional de droguri. Au fost prinși cu 8 kg de cannabis

Percheziții la traficanții de DROGURI din Cluj și Alba. Ce au descoperit procurorii?

Ultimele Stiri
abonare newsletter