Ştiri din Transilvania

Fost doctorand al UBB Cluj, noul director al Bibliotecii Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

Valer Simion Cosman, fost doctorand în istorie și filozofie la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a fost ales noul director al Bibliotecii Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Fost doctorand al UBB Cluj, noul director al Bibliotecii Universității „Lucian Blaga” din Sibiu / Sursă foto: Valer Simion - Facebook Fost doctorand al UBB Cluj, noul director al Bibliotecii Universității „Lucian Blaga” din Sibiu / Sursă foto: Valer Simion - Facebook

 

Concursul pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, organizat după pensionarea doamnei lect.univ.dr. Maria Rodica Volovici, fosta directoare, a fost câștigat de Valer Simion Cosma, scrie mesageruldesibiu.ro.


 

Postul de director al Bibliotecii Universității „Lucian Blaga” din Sibiu a fost scos la concurs în data de 15 martie, iar concursul s-a desfășurat miercuri, 13 aprilie.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Valer Simion Cosma este istoric, antropolog, publicist și manager cultural. Și-a terminat doctoratul în istorie și filozofie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, și de atunci a editat și publicat 5 cărți și 19 articole legate de aceste teme.

 

abonare newsletter