Ştiri din Transilvania

Un copil de 13 ani a MURIT TRAGIC. S-a spânzurat cu cordonul de la un halat. Băiatul ar fi fost certat de părinți din cauza temelor

Un băiat de 13 ani din Tăuții de Sus, Maramureș a fost găsit de mama sa spânzurat în camera lui, cu cordonul de la un halat de baie.

Un copil de 13 ani din Maramureș s-a spânzurat cu cordonul de la un halat de baie. Un copil de 13 ani din Maramureș s-a spânzurat cu cordonul de la un halat de baie.

 

 


Minorul de 13 ani ar fi avut neînțelegeri cu părinții din cauza temele primite de la școală. Părinții i-ar fi spus să stingă televizorul și să învețe, moment urmat de gestul necugetat al băiatului, scrie actualmm.ro.

 


Deși au fost chemate de urgență echipajele medicale, acestea nu au mai putut face nimic să-l salveze pe minor.

Criminaliștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș alături de un procuror criminalist au demarat o anchetă pentru a stabili exact motivele care l-au determinat pe copil să se sinucidă.


Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală și dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

CITEȘTE ȘI:

Elev din Turda, BĂTUT cu pumnii și picioarele de un profesor. Părinții nu au depus plângere la poliție

abonare newsletter