Actualitate

Un șofer RUPT DE BEAT și FĂRĂ PERMIS a intrat cu mașina într-un gard, în Apahida. Ce alcoolemie avea bărbatul?

Un bărbat de 51 de ani a fost prins de polițiști că nu deține permis după ce a provocat un accident. A fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost depistat cu o alcoolemie de 1,00 mg/l.

Șofer, prins beat și fără permis după ce a făcut accident în Apahida. Șofer, prins beat și fără permis după ce a făcut accident în Apahida.

 

 


„La data de 6 februarie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârsta de 51 de ani, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, aflat sub influența băuturilor alcoolice și având dreptul de a conduce suspendat.

 


În fapt, la data de 6 februarie, în jurul orelor 16.30, bărbatul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând gardul unui imobil, evenimentul rutier soldându-se cu pagube materiale.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest bărbatului i-a rezultat o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.


Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentaților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT la intrarea pe A3 lângă Turda. Două mașini s-au LOVIT, iar un tânăr a fost transportat la spital

abonare newsletter