Ştiri din Transilvania

Poveste tristă. Un bătrân de 84 de ani a murit ars de viu încercând să salveze casa în care locuia cu soția

Un bătrân de 84 de ani din localitatea Tăure, judeţul Bistriţa-Năsăud, şi-a pierdut viaţa, vineri seara, încercând să stingă flăcările ce au cuprins acoperişul casei în care locuia cu soţia.

Un bătrân de 84 de ani a murit în incendiu. Foto: Arhivă.

 

 


Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un coş de fum improvizat, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistrița-Năsăud.

 


La locul solicitării au intervenit trei echipaje ale pompierilor.

„Din păcate, în momentul în care echipajele de intervenţie au avut acces în interiorul podului, au găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 84 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Soţia acestuia a suferit un atac de panică, a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD şi a fost stabilizată. După acordarea primului ajutor, a refuzat transportul la spital.


Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un coş de fum improvizat, proprietarul fiind surprins de incendiu în încercarea de a-l stinge în primele momente ale izbucnirii acestuia”, a informat ISU Bistriţa-Năsăud.

Intervenţia pompierilor a durat aproximativ 80 de minute, aceştia reuşind să evacueze obiecte de mobilier şi alte bunuri din încăperile ameninţate de incendiu. Flăcările au afectat o suprafaţă totală de aproximativ 85 de metri pătraţi, constând în acoperişul casei şi două camere.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu PUTERNIC în Mintiu Gherlii! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul și trei camere au fost distruse. FOTO

abonare newsletter