Actualitate

Incendiu PUTERNIC în Mintiu Gherlii! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul și trei camere au fost distruse. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață în localitatea Mintiu Gherlii, județul Cluj. Pompierii au intervenit cu două autospeciale.

 

 


Pompierii sosiți la locul incendiului au găsit casa cuprinsă de flăcări și exista pericolul să se extindă și la o anexă.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit din localitatea Mintiu Gherlii.

Două autospeciale pentru stins incendii au fost alertate în jurul orei 06.10, iar la fața locului au găsit casa cuprinsă de flăcări cu pericol de extindere la o anexă amplasată la cca 5m de aceasta.


Intervenția promptă a echipajelor ISU și sprijinul acordat de personalul SVSU a limitat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Cu toate acestea flăcările au distrus o bună parte din acoperișul casei și trei încăperi din aceasta”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Casă cuprinsă de flăcări, cu acoperișul PRĂBUȘIT, lângă Cluj! O femeie de 90 de ani a murit în incendiu

abonare newsletter