Ştiri din Transilvania

O femeie, găsită MOARTĂ lângă un hotel din Alba Iulia. Polițiștii investighează un posibil suicid

O femeie de 53 de ani a murit după ce ar fi căzut, marţi dimineaţă, de la etajul 9 al unui hotel din Alba Iulia.

Polițiștii investighează un posibil suicid în cazul femeii care a căzut de la etajul 9 al unui hotel din Alba Iulia Polițiștii investighează un posibil suicid în cazul femeii care a căzut de la etajul 9 al unui hotel din Alba Iulia

 

Poliţiştii din Alba investighează un posibil suicid în cazul femeii care a fost găsită moartă, marţi dimineaţă, lângă un hotel din Alba Iulia, unde aceasta se cazase, deşi avea domiciliul în oraş.


„La data de 30.11.2021, în jurul orei 07:45, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la înălţime, pe terasa unui hotel din Alba Iulia.  Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că o femeie de 53 de ani din Alba Iulia, cazată la hotel, ar fi căzut de la etajul 9, pe terasa din partea nordică a hotelului. În urma leziunilor suferite, aceasta şi-a pierdut viaţa”, au transmis reprezentanții Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea, cu exactitate, a cauzei morţii.

CITEȘTE ȘI:

Crimă ÎNFIORĂTOARE în Sălaj. Un tânăr de 21 de ani și-a ucis unchiul cu TOPORUL

Crimă oribilă în Feleacu! Un nepot și-a tranșat bunica cu toporul

Ultimele Stiri
abonare newsletter