Ştiri din Transilvania

O femeie care voia să se arunce în fața trenului, salvată în ultimul moment de un luptător SAS

O femeie din județul Mureș a fost salvată în ultima clipă de un luptător în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale. Femeie a fost găsită pe șinele de tren, iar intenția ei era să se sinucidă.

Femeia a fost transportată la spital. Femeia a fost transportată la spital.

 

Un luptător în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) Mureş, agent şef principal Moldovan Vasile, care se afla în timpul liber, a reuşit, miercuri, să salveze, în ultima clipă, viaţa unei femei care intenţiona să se sinucidă.

„Agent şef principal Moldovan Vasile, luptător în cadrul S.A.S. Mureş, se afla în timpul liber, când, dintr-odată, a fost abordat de către o persoană, care, foarte agitată, i-a cerut ajutorul: Vă rog să mă ajutaţi! Pe calea ferată este o femeie cu intenţii suicidale! Colegul nostru nu a stat pe gânduri şi a intervenit de urgenţă, ridicând persoana dintre şine, cu toate că aceasta s-a opus. Imediat a şi trecut un tren”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

După ce femeia a fost scoasă din zona de pericol, s-a apelat Dispeceratul 112 şi a fost preluată de ambulanţă.

„Un om potrivit, la un moment de cumpănă în viaţa altei persoane, poate face diferenţa. Vasile a salvat viaţa unei femei”, a mai menţionat IPJ Mureş, în comunicat

CITEȘTE ȘI:

TRAGEDIE în Mureș. Două persoane au murit în casă din cauza unor scăpări de gaz metan. FOTO

abonare newsletter