Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2021. Acest nativ are parte de eșec în dragoste, dar atrage banii „ca un magnet”

HOROSCOP 29 octombrie 2021. Află ce zodie are probleme serioase în viața de cuplu, dar și ce nativ își găsește alinarea în brațele partenerului.

 

 


Horoscop 29 octombrie 2021. Află ce zodie are parte de eșec pe plan sentimental, dar care este favorita astrelor pe plan financiar.

Horoscop 29 octombrie 2021. BERBEC

Berbecii se simt copleșiți de probleme și nu reușesc să găsească o soluție. Comunicarea este foarte importantă astăzi. Încearcă să explici problemele care te macină familie, împreună o să găsiți o rezolvare.


Horoscop 29 octombrie 2021. TAUR

Pentru Tauri se anunță o zi aglomerată, cu multe chestiuni de rezolvat. În ciuda listei lungi care te așteaptă, ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra felului în care vei alege să rezolvi problemele.

Horoscop 29 octombrie 2021. GEMENI

Gemenii prind curaj astăzi. Muncești cu maximă seriozitate, iar acest lucru este apreciat de colegi și de șefi. Nativii au planuri mari pentru acest sfârșit de săptămână.


Horoscop 29 octombrie 2021. RAC

Racii vor simți nevoia să apeleze la o persoană competentă și de încredere pentru a desfășura o activitate. Astrele recomandă să nu te cerți cu nimeni astăzi.

Horoscop 29 octombrie 2021. LEU

Nativii Leu au parte de provocări la locul de muncă, un proiect nou sau încearcă să rezolve probleme din trecut. Pe seară, leii se bucură de liniște în familia.


CITEȘTE ȘI:

Cele mai pacatoase zodii de femei din horoscop

 


Horoscop 29 octombrie 2021. FECIOARĂ

Fecioarele au parte de o zi împlinită din toate punctele de vedere. Chiar dacă au o zi solicitantă, reușesc să rezolve toate problemele și să se relaxeze.

Horoscop 29 octombrie 2021. BALANŢĂ

Din păcate o veste tristă strică starea de spirit a Balanțelor. În schimb își vor găsi alinarea în brațele persoanei iubite.

Horoscop 29 octombrie 2021. SCORPION

Nativii Scorpion încearcă astăzi să atingă perfecțiunea. Comunicarea însă este singurul lor obstacol care îi oprește din a ajunge foarte sus.

Horoscop 29 octombrie 2021. SĂGETĂTOR

Șeful tău îți va acorda tot meritul pentru nunca din această săptămână. Se anunță oportunități excelente pentru nativii Săgetător să studieze o perioadă în străinătate.

Horoscop 29 octombrie 2021. CAPRICORN

Pentru Capricorni se anunță o zi cu schimbări majore. Reușesc să obțină o mărire de salariu la locul de muncă, iar partenerul de viață îi va surprinde plăcut.

Horoscop 29 octombrie 2021. VĂRSĂTOR

Cei din zodia Vărsător s-au săturat de responsabilități și de probleme la locul de muncă. Cum relația de cuplu merge în direcția bună decizi să pleci cu partenerul de viață într-o excursie.

Horoscop 29 octombrie 2021. PEŞTI

Nativii Pești au o zi favorabilă pe plan financiar. Chiar dacă pe plan financiar nu au parte de eșecuri…pe plan sentimental se anunță scântei. Aflați o veste neplăcută despre partenerul de viață.

 

CITEȘTE ȘI

Horoscopul fidelității. Care zodii nu înșeală niciodată?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter