Ştiri din Transilvania

FOTO. Accident GRAV pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Un motociclist de 19 ani, BEAT și fără permis, a intrat frontal într-o mașină

Un accident grav s-a produs sâmbătă seară, 23 octombri, pe Drumul Județean 172G în Jelna, Bistrița-Năsăud.

 

 


În seara de sâmbătă, 23 octombrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident de circulație pe direcția Jelna spre Orheiu Bistriței. O motocicletă condusă de un tânăr de 19 ani, din Ghinda, Bistrița-Năsăud, a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 40 de ani din localitate.

„Pe direcția Jelna spre Orheiu Bistriței, o motocicletă condusă de un tânăr de 19 ani din Ghinda a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 40 de ani din localitate.


Polițiștii au testat cu aparatul etilotest atât șoferul autoturismului, cât și tânărul. Cel din urmă se afla sub influența alcoolului, rezultatul indicat fiind de 0.42 mg/L alcool pur în aerul expirat, conform Poliției.

Ulterior s-a constatat faptul că motocicleta implicată în evenimentul rutier nu este înmatriculată și motociclistul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma impactului, motociclistul a fost rănit, fiind necesar transportul acestuia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate și pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să stabilească cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud.
 

SURSA FOTO: Info Trafic 24


CITEȘTE ȘI

Bărbat, găsit MORT într-un depozit din Turda. În ciuda eforturilor depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat

Ultimele Stiri
abonare newsletter