Ştiri din Transilvania

Horoscop 26 august 2021. O zodie trebuie să fie atentă la sănătate. Săgetătorii au vise tulburătoare

Horoscop 26 august 2021. Află ce ți-au rezervat astrele pentru începutul de săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut. Este o zi plină de complicații pentru unele semne zodiacale.

 

Horoscop 26 august 2021 Berbec


Berbecii ar putea simți nevoia să se izoleze preț de câteva ore, cât să își facă ordine în gânduri. Firi extrovertite și dornice de aventură, nativii din Berbec au totuși momente în care vor doar să fie singuri, de parte de agitație și de lume - este felul lor de a își reîncărca bateriile pentru nenumăratele planuri pe care le au în minte.

Horoscop 26 august 2021 Taur

Pentru Tauri este o zi de superioritate morală. E foarte bine că pun problema nu doar economic sau contabil și material, ci și moral sau chiar estetic. Deci, lucrurile trebuie să fie armonioase.


Horoscop 26 august Gemeni

Gemenii nu sunt sfătuiți să ia decizii importante la cald sau atunci când sunt copleșiți de emoții, fie ele pozitive sau negative, chiar dacă pare a fi un moment de cumpănă. Orice hotărâre cu implicații pe viitor este bine să fie luată după o analiză atentă, nu pe baza a ceea ce simți. Fă un pas în spate și ascultă-ți instinctul. Îți va spune dacă te grăbești sau chiar este momentul potrivit pentru a acționa.


Horoscop 26 august Rac

Racii pot avea o zi foarte importantă. Trebuie să dovedească ceva cuiva, să arate niște lucruri pe care știu să le facă sau să fie foarte centrați încât nimeni să nu îi poată intimida sau schimba din opinia lor.

Horoscop 26 august Leu


Consumi multă energie pentru lucruri care trebuie analizate în profunzimea lor, așa că e firesc să fii epuizat. Astăzi, însă, meriți să iei o pauză de la toate aceste lucruri și să faci un pas înapoi. Profită de ocazie să privești situația din perspectiva cuiva care nu este atât de implicat și ai să observi unde ai greșit și ce poți repara.

CITEȘTE ȘI:


Ce zodie înșeală cel mai des? Topul celor mai INFIDELE zodii

 

Horoscop 26 august Fecioară

Se poate să bateţi palma pentru o afacere şi să aveţi de unde să luaţi mai mulţi bani, c-or să fie nişte sume cumulate. O să vă mai şi relaxaţi, pentru că aţi muncit destul şi poate plecaţi pe undeva să luaţi o gură de aer pentru că aveţi şi cu cine să vă plimbaţi, compania e agreabilă.

Horoscop 26 august Balanță

Vei întâlni una sau două persoane foarte interesante pe parcursul zilei, așa că nu lăsa ocazia să treacă pe lângă tine. Chiar dacă ești ocupat și mereu pe drumuri, fă-ți timp să conversezi cu aceste persoane. Ai să descoperi lucruri care te vor încânta și îți vor fi de ajutor în viitor. Canalizează-ți energia spre a stabili relații de prietenie cu oameni interesanți.

Horoscop 26 august Scorpion

O să vă apucaţi de ceva care să vă facă plăcere şi o să mai fie şi 2, 3 prieteni care să vă ţină isonul. Poate le întindeți o mână de ajutor unor rude care zugrăvesc, se mută, repară câte ceva pe acasă, ori pregătesc un eveniment şi o să fiţi încântaţi de rezultate.

Horoscop 26 august Săgetător

Unul din visele tale recente a avut niște imagini tulburătoare - nimic nou aici, cu excepția faptului că azi vei vedea una din aceste imagini și în lumea reală. Privește-o cât de aproape poți. Deține un indiciu despre cum poți să îți atingi obiectivul mult mai rapid decât anticipai. Ai hotărârea, energia și inteligența de a descifra acest simbolism și să obții ce vrei. Mutarea corectă ar putea fi să gândești la scară largă și să îți asumi câteva riscuri.

Horoscop 26 august Capricorn

Se poate să vă intre bani de unde nici nu visaţi şi o să vă puteţi permite o escapadă turistică zilele astea. Aflaţi veşti bune, vă întâlniţi cu cineva care vrea să fiţi împreună şi o să ieşiţi la cafea, mai tatonaţi terenul să vedeţi dacă sunt şanse să convieţuiţi.

Horoscop 26 august Vărsător

Atenție la sănătate! Pe de altă parte, urmează activități de care nu prea au chef. Se trezesc că ceva din urmă nerezolvat vine acum și trebuie să se ocupe.

Horoscop 26 august Pești

Nu trebuie să devii niciodată preșul cuiva, dar asta nu înseamnă că trebuie mereu să dictezi lucrurile. Există multă libertate în a lăsa alți oameni să preia conducerea uneori, iar asta este ceva ce trebuie să descoperi. Predă frâiele cuiva în care ai încredere - lasă-i să aleagă restaurantul, să aleagă data sau să fie vocea decisivă în a alege ce veți face în continuare. Vei descoperi curând că această persoană are idei grozave și că cedarea controlului poate fi plăcută.

 

CITEȘTE ȘI:

Cele mai secretoase zodii în 2021. Adoră intimitatea și nu poți afla prea multe despre ele

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter