Ştiri din Transilvania

Mai mulți petrecăreți, ÎNCĂTUȘAȚI la un botez. Jandarmeria a intrat în forță

Mai mulți petrecăreți au fost încătușați la un botez, unde aveau loc mai multe scandaluri, după ce jandarmeria a intrat în forță.

 

Totul s-a întâmplat în Lugoj, județul Timiș, la un botez la care au avut loc mai multe scandaluri, scrie antena3.ro. 


 

Mai mulți petrecăreți au fost încătușați, între care și un fost pușcăriaș care era nervos pentru că și-a întâlnit fosta iubită la botez. 


Acesta a început unul dintre scandalurile de la botez, aruncând cu amenințări și injurii către fosta iubită. Un amic al fetei a încercat să o ajute, dar ulterior băiatul a avut nevoie de îngrijiri medicale din partgea medicilor care au fost chemați la fața locului, împreună cu Poliția.

Inițial, polițiștii au fost depășiți numeric, astfel că au chemat și Jandarmeria. Oamenii legii l-au pus la pământ pe scandalagiu, dar între timp un alt bărbat a sărit la bătaie. 


„Amploarea acestui scandal a impus intervenția jandarmilor în sprijinul colegilor polițiști”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Cei care au făcut scandal la petrecere au fost duși la secția de Poliție și amendați, în total, cu 9.000 lei pentru tulburarea liniștii publice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter