Ştiri din Transilvania

Dramă pe șosea! O femeie gravidă a murit nevinovată într-un accident

O femeie gravidă a murit într-un accident grav petrecut pe DN17 în zona localității bistrițene Sieu-Măgheruș.

Două autoturisme au fost implicate în gravul accident petrecut în localitatea Șieu-Măgheruș. Șoferița, o femeie din Maramureș, însărcinată în 20 de săptămâni, a rămas între fiarele contorsionate fiind declarată decedată după ce s-a încercat resuscitarea ei.

Echipele de salvare au mai găsit doi adulți și un copil de 2 ani în cele două mașini.


”Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat patru victime, dintre care una, de sex feminin, încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, erau în afara autoturismelor, conștiente și cooperante și nu prezentau leziuni care să le pună viața în pericol. Victima încarcerată a fost extrasă din habitaclul autoturismului de către ceilalți participanți la trafic, înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la locul solicitării.

Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Protocolul de resususcitare a fost început de medicul și asistentul medical din localitate și continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute. Astfel a fost declarat decesul la locul accidentului.


Două echipaje de prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița – Năsăud au transportat băiețelul și pe cei doi bărbați la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiițor medicale.” transmite ISU BN.

Femeia gravidă a murit nevinovată în accidentul din Șieu-Măgheruș

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că un bărbat de 34 de ani este vinovat de producerea accidentului din Șieu-Măgheruș


„Astăzi, pe Drumul Național 17, în localitatea Șieu-Măgheruș a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor 3. Conform primelor date, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Rusu de Jos, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani din Baia-Mare. În urma impactului a rezultat decesul șoferiței, rănirea a doi pasageri din același autoturism cât și rănirea șoferului de 34 de ani. Șoferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc nefericitul evenimentul” transmite IPJ BN.

abonare newsletter