Ştiri din Transilvania

Urări și mesaje de 1 iunie! Ce semnificație are ziua Copilului

An de an ziua de 1 iunie semnifică Ziua Internaționață a Copilului, fiind un moment de bucurie pentru toți cei mici. Iată cele mai frumoasă urări și mesaje.

 

 


Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită an de an pe 1 iunie și este momentul în care cei mici sunt răsfățați și apreciați pentru tot ce reprezintă ei. 1 iunie este ziua în care copiii sunt prioritari în viața adulților, așa cum ar trebui de altfel să fie tot mereu.

 


Ziua Copilului a apărut pentru prima dată la Geneva, la Conferinta Mondiala pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, la care 54 de reprezentanți din diferite țări au  adoptat Declarația pentru Protecția Copilului. După această conferință, multe guverne au introdus „Ziua Copilului”.

Din noiembrie 2016, Ziua Copilului este zi liberă în România, conform unui decret al Președintelui Klaus Iohannis.


Inițiatorii acestei legi au considerat că timpul petrecut de părinți alături de copii reprezintă cea mai eficientă și simplă metodă de a forma și consolida o relație sănătoasă copil-părinte.

Iată câteva urări și mesaje de 1 iunie Ziua Copilului

„Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie.


Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie !”

„Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!”


„Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani! La Mulți Ani!”

„Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag!”

„La Mulți ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească, iar ghinionul să te ocolească!”

„Toate visele să ți se îndeplinească!La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sănătoşi!”

„Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea!”

„Păstrează-ţi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri cun erau în prima zi în care m-ai văzut. La mulţi ani, copil frumos! Mama te iubeşte.”

„La mulţi ani, copile! Este 1 Iunie! Este ziua ta! Să creşti cu zâmbetul pe buze şi viaţa să-ţi fie asemeni unui cer senin.”

„Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet si fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!”

abonare newsletter