Ştiri din Transilvania

VIDEO. Execuție în stil mafiot! Momentul în care afaceristul din Arad este omorât

Afaceristul Ioan Crișan a murit carbonizat în mașina sa, după ce aceasta a explodat într-o parcare.

 

 


O mașină a explodat sâmbătă în parcarea unui supermarket din Arad, iar înauntrul mașinii a fost găsit un bărbat carbonizat. Bărbatul care a murit era un cunosct om de afaceri din Arad, Ioan Crișan, portivit unor surse din rândul ancheatorilor.

 


Mașina a explodat fix când omul de afaceri a vrut să plece și a pornit mașina.

Conform surselor, sunt audiate în prezent persoane care locuiesc în zona unde a avut loc explozia, în condiţiile în care suflul a spart mai multe ferestre ale blocului la parterul căruia se află supermarketul, fără a exista alte persoane rănite.

Pompierii au intervenit în urma unui apel la 112, care anunţa producerea exploziei în parcarea unui supermarket aflat la parterul unui bloc. Ulterior s-a anunțat că mașina a fost incenditată, iar bărbatul de 66 de ani care a murit era din Arad și locuia în zonă.

„În momentul sosiri echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent şi generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului, a fost găsită în interiorul maşinii o victimă decedată, care nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.


Sursă video/foto: Facebook Sindicatul Europol.

CITEȘTE ȘI:


Un loc de parcare în Cluj-Napoca ajunge chiar și la 10.000 de euro! Agent imobiliar: „Fără parcare, proprietatea nu prezintă interes”


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter