Ştiri din Transilvania

Jazz in the Park 2021 revine cu două evenimente anul acesta! Cum și unde se va desfășura festivalul?

Jazz in the Park 2021 revine anul acesta cu două evenimente organizate la date diferite și în locuri diferite. Organizatorii au pregătit o mulțime de surprize pentru fanii festivalului.

 

 


Jazz in the Park 2021 revine anul acesta cu două evenimente organizate în perioade diferite și care au la bază concept diferite.

 


În 24-27 iunie 2021 va avea loc Jazz in the Park – În Tot Orașul, festival care se va desfășura în mai multe locuri din Cluj-Napoca, și nu doar în Parcul Central, ca până acum. În cele patru zile de festival vor fi organizate în zone precum Iulius Parc, Muzeul de Artă, Aleea Stadionului sau Parcul Central. Vor exista scene pentru peste 40 de concerte și evenimente speciale din festival. 

Al doilea eveniment, Jazz in the Park – În Parcul Etnografic, în schimb, va fi un festival al cărui focus va cădea pe zona experimentală a jazzului. El se va desfășura în 3-5 septembrie 2021, în Parcul Etnografic „Romulus Vuia” din Cluj-Napoca.


Evenimentele se vor desfășura în maximă sigurnață, cu accesul publicului la concerte, dar într-un număr restrâns pentru a se evita riscul de infectare COVID-19.

„Înțelegem foarte bine situația în care ne aflăm și restricțiile asupra evenimentelor. Cred că am dovedit asta prin proiectele livrate anul trecut. În același timp, în comparație cu alte festivaluri, noi avem de a-l adapta pe al nostru la aproape orice capacitate. Dacă vor fi permise concerte cu 100 de participanți, o să le organizăm cu aceiași seriozitate și interes cu care am organizat în trecut concerte cu mii de participanți. Dacă restricțiile se vor relaxa, vom fi pregătiți să ne adaptăm din nou. Trebuie să ne asumăm de pe acum că lucrăm la acest proiect pentru a avea timp suficient în a-l pune la punct, indiferent de condiții. 


Ne propunem să fim un exemplu de bune practici, la fel cum am fost cu toate deciziile pe care le-am luat în trecut. Însă e important atât pentru noi, cât și pentru public, artiști și parteneri, să arătăm că îndrăznim să ne gândim la ceva, că suntem dispuși să facem ceva atâta timp cât este o șansă’’, a precizat Alin Vaida, directorul Jazz in the Park.

CITEȘTE ȘI:


Organizatorii Jazz in the Park, UNTOLD, Electric Castle și TIFF cer sprijin financiar președintelui, într-o scrisoare deschisă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter